VLEESGEGROET
Sharing
-
Tapas van de beenhouwer (vanaf 2pers)
-
Burnt end Bockworst
-
Escargots / Sizzelend / Gerookte look
-
Charcuterie plankje
VLEESGEGROET
Voorgerechten
-
Handgesneden Carpaccio Witblauw
-
Shotgunshell
-
Garnaalkroketten / Cocktailsaus / Peterselie
-
Amsterdamse Kaasballetjes
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vlees
-
Steak “Witblauw”
-
Steak “Witblauw” Max
-
Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine
-
Filet Pur “Witblauw”
-
Angus Zesrib-Ribeye Special Selection
-
Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)
-
Spare Ribs “The Bastard Style”
-
Lamsnootjes / Rode porto / Ratatouille
-
Spies van gemarineerde Hoevekip
Haspengouw Witblauw: Mals, sappig, toegankelijk van smaak & mager
Aloglu Blonde D’acquitaine: Ware sensatie van smaak, fijne en malse structuur, mooi gemarmerd met een beetje vet
Angus Zesrib-Ribeye: bijzondere smaak door de hoge graad van gemarmerdheid
Limousin: zacht van smaak, mooie boterstructuur, laatste maanden graan gevoederd.
Aubrac: Mals, heel kruidige smaak & geur. Mooi vet dooraderd, Frankrijk Provence (Chefs Favorite!)
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vlees vanaf 2pers
-
Chateaubriand “Witblauw”
-
Limousin Côte a L’os ± 30dagen gerijpt
-
Angus Special Selection ± 30dagen gerijpt
-
Suggestieschotel van de chef (1 bakwijze)
3 soorten rundsvlees vet geaderd en mager naar keuze van Lars
VLEESGEGROET
Hoofdgerechten Vis
-
Spies van zoetwater scampi (8st)
-
Gambas
-
Noorse zalmfilet “Nowi” / Witte wijnjus/ Seizoen groentjes
-
Keuze uit verse frietjes in Ossenwit, krielaardappelen, pasta, krielaardappelen in kruidenroom en kroketjes Koude Groentjes zijn inbegrepen
VLEESGEGROET
Vegetarisch
-
Italiaans gegrilde groenten / Burrata / Tomatencoulis
VLEESGEGROET
Sauzen
-
Bearnaise/ Gebakken Champignons/ Sausje van de chef/ Blackwell
-
Peperroom/ Champignonroom/ Stroganoff/ Vleesjus/Roquefort/Kruidenboter
-
Gebraisseerde Groentjes
VLEESGEGROET
Desserts
-
Dame Blanche
-
Crème Brulée
-
Sabayon / Amaretto / Witte wijn / Vanille ijs
-
Suggestie Dessert