Het verhaal van ons grill restaurant

Ons verhaal

VleesGegroet, Maria! Wees gerust, dit is heus geen gebedje of parabel uit de bijbel. Het verhaal van ons grill restaurant begon in juli 2015  in de Clockemstraat, vlakbij de Grote Markt van Sint-Truiden.

 

Ik ben Lars Vandenreijt en ik ben de chef, althans in de keuken. Samen met mijn partner Sanne Menten serveerden we van in het prille begin kwalitatief hoogstaande gerechten, klaargemaakt op open vuur. De karaktervolle setting van een retro slagerij droeg bij aan het succesrecept. Zo groeide VleesGegroet in een mum van tijd uit tot een vaste waarde in het Haspengouwse horecalandschap.

 

In januari 2022 sloeg het noodlot toe en maakte een zware keukenbrand een einde aan ons avontuur in de Clockemstraat. Een zware domper want we zagen ons levenswerk deels in rook opgaan. Toch bleven we niet bij de pakken zitten en onder impuls van Luc Withofs van ‘t Veilinghuis, kreeg VleesGegroet in mei 2023 een nieuw leven op de site van ‘t Veilinghuis.

Welkom bij VLEESGEGROET

‘t Veilinghuis

De filosofie is nog altijd dezelfde. VleesGegroet blijft hét adres voor zowel een lekkere steak met frietjes als voor een verfijnd suggestiemenu met aangepaste wijnen. Ook wie houdt van speciale vleesrassen of gerijpt vlees zit hier goed. De volledige inrichting van de nieuwe, ruimere locatie ademt de sfeer van een authentiek grill restaurant.

De site van ‘t Veilinghuis biedt bovendien veel voordelen. Het is dichtbij het centrum, er is parking voor de deur en het terras biedt extra mogelijkheden. Bovendien is er plaats genoeg voor professionele grilltoestellen zoals de Zuid-Afrikaanse Braai, Ofyr en The Bastard.

 

Wees welkom en ervaar het allemaal zelf!

Adres

Tongersesteenweg 150,
3800 Sint-Truiden

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00–21:15
Donderdag 18:00–21:15
Vrijdag 18:00–21:15
Zaterdag 18:00–21:15
Zondag Gesloten