VLEESGEGROET

Sharing
- Tapas van de beenhouwer (vanaf 2pers)
- Wit & zwart worstje / Pickles
- Escargots / Sizzelend / Gerookte look
- Charcuterie plankje
VLEESGEGROET

Voorgerechten
- Handgesneden Carpaccio Witblauw
- Garnaalkroketten / Cocktailsaus / Peterselie
- Amsterdamse Kaasballetjes
VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vlees
- Steak “Witblauw”
- Steak “Witblauw” Max
- Bavette Aloglu Blonde D’Acquitaine
- Filet Pur “Witblauw”
- Angus Zesrib-Ribeye Special Selection
- Aubrac Ribeye (Chefs Favorite)
- Spare Ribs “The Bastard Style”
- Lamsnootjes / Rode porto / Ratatouille
- Spies van gemarineerde Hoevekip
Haspengouw Witblauw: Mals, sappig, toegankelijk van smaak & mager
Aloglu Blonde D’acquitaine: Ware sensatie van smaak, fijne en malse structuur, mooi gemarmerd met een beetje vet
Angus Zesrib-Ribeye: bijzondere smaak door de hoge graad van gemarmerdheid
Limousin: zacht van smaak, mooie boterstructuur, laatste maanden graan gevoederd.
VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vlees vanaf 2pers
- Chateaubriand “Witblauw”
- Limousin Côte a L’os ± 30dagen gerijpt
- Angus Special Selection ± 30dagen gerijpt
- Suggestieschotel van de chef (1 bakwijze)
3 soorten rundsvlees vet geaderd en mager naar keuze van Lars
- Chateaubriand “Witblauw”
VLEESGEGROET

Hoofdgerechten Vis
- Spies van zoetwater scampi (8st)
- Gambas
- Noorse zalmfilet “Nowi” / Witte wijnjus/ Seizoen groentjes
Keuze uit verse frietjes in Ossenwit, krielaardappelen, pasta, gratin in kruidenroom en kroketjes Koude Groentjes zijn inbegrepen
VLEESGEGROET

Vegetarisch
- Italiaans gegrilde groenten / Burrata / Tomatencoulis
VLEESGEGROET

Sauzen
- Bearnaise/ Gebakken Champignons/ Sausje van de chef/ Blackwell
- Peperroom/ Champignonroom/ Stroganoff/ Vleesjus/Roquefort/Kruidenboter
- Gebraisseerde Groentjes
VLEESGEGROET

Desserts
- Dame Blanche€ 12
- Crème Brulée€ 12
- Sabayon / Amaretto / Witte wijn / Vanille ijs€ 14
- Suggestie Dessert€ 13